Arama sonuçlarınız

1. M

[V3][YOG7DAS2BC][5.1.1][CLONE-STOCK]Wileyfox Swift Rom(CyanogenOS)

RE: [V2 Çıktı] [5.1.1][CLONE-STOCK]Wileyfox Swift Stock Rom (CyanogenOS) Cihazımı tanımıyor şimdi de waiting for device da kalıyor
  2. M

RE: [V2 Çıktı] [5.1.1][CLONE-STOCK]Wileyfox Swift Stock Rom (CyanogenOS) RRemix kullanıyorum şuan bootloader a alıp ne yapmam gerekiyor v2 yi yüklemek için ?
  3. M

RE: [V2 Çıktı] [5.1.1][CLONE-STOCK]Wileyfox Swift Stock Rom (CyanogenOS) v2 yazanı indirdim fast boot aldim fakat nasıl yükliyecem bu romu ben  :what: :what: :what:
  4. M

RE: [V2 Çıktı] [5.1.1][CLONE-STOCK]Wileyfox Swift Stock Rom (CyanogenOS) needromun sitesinden indiriyorum o zaman deil mi ?
  5. M

RE: [V2 Çıktı] [5.1.1][CLONE-STOCK]Wileyfox Swift Stock Rom (CyanogenOS) en son çıkan için hangi linkten indiricem
  6. M

[5.1.1][CM12.1]General Mobile 4G Cyanogenmod 12.1

xposed kurmayı becerenler bi yardımcı olun bootstuck oluyor
  7. M

[5.1.1][CM12.1]General Mobile 4G Cyanogenmod 12.1

telefon soft brick oldu 4g dual var tüm işlemleri tamamladım cm recoveryden flashladım sonra açarken başlangıç ekranı saniyelik gözüküyo öylece kalıyo stock atıyorum şuan [hr]   çok sıkıntıdayım stock attim aynı şekilde oldu telefonu açamıyorum [hr] arkadaşlar bi yardımcı olurmusunuz bu romuda...
  8. M

[ROOT 5.1.1+CWM] GM 4G PhilZ Recovery ve Root

RE: [RECOVERY][ROOT] GM 4G PhilZ Recovery ve Root Yapımı boot ta kaldı
  9. M

RE: [RECOVERY][ROOT] GM 4G PhilZ Recovery ve Root Yapımı 6.0 aldım o konuda bi sıkıntı olurmu
  10. M

RE: [RECOVERY][ROOT] GM 4G PhilZ Recovery ve Root Yapımı Dual versiyonu için bi bilgi verilmemiş cihaza zarar gelmesin  :what: